Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Winnende inzendingen "Het kleine huis op de prairie"

De wedstrijd rond "Het kleine huis op de prairie" uit Kits 10 is gewonnen door Boaz Brouwer (10) uit Kampen; Marilene Flipse (10) uit Arnemuiden; Mariska den Hertog (8) uit Brakel; Geke van Klinken (9) uit Apeldoorn en Rosanna de Vreugd (10) uit Den Helder. Zij krijgen het mooie boek thuisgestuurd als dank voor de inzendingen die je hieronder kunt lezen. Gefeliciteerd allemaal en veel plezier met 'het klein huis'!


Indianen

Ik had gelezen dat u graag wilde weten of ik dat boek leuk vind. Ik vind die boeken erg leuk en ik heb ze allemaal gelezen.Met die indianen die het maïsmeel en het tabak stelen. Ik vind het ook een leuk boek omdat alles echt is. En dat Laura graag zo'n indianenkind wou. En dat die buurman hielp met die put graven en toen kwam er allemaal water. Toen was hij bijna verdronken. Toen hadden ze hem net op tijd opgehaald uit die put.
 
Boaz Brouwer (10)
   
---------------------------------------------------------------------------------------------- 

Alle delen 

Ik wil dit boek hebben omdat ik het super interessant vind. Ik heb alle delen van de openbare bibliotheek gelezen, want daar ben ik lid van. Ik heb ze al heel vaak gelezen omdat ik ze zo mooi vind en daarom wil ik dit boek omdat ik alle delen wil hebben en daarom wil ik meedoen met deze winactie. Ik hoop dat ik hem win dan kan ik deze delen altijd lezen

 Marilene Flipse (10) 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

In Amerika geweest!

Ik ben Geke van Klinken, ik ben 9 jaar  en ik vind Kits heel erg leuk!!! Uit de Jits over het verhaal van Laura gelezen. Het lijkt mij een heel mooi boek Dat komt omdat ik een half jaar geleden in Amerika geweest ben. Daar denk ik heel vaak aan terug, daarom vind ik het heel mooi. Mijn moeder had het verhaal ook gelezen en zei dat aan tafel en toen zei mijn moeder: “Ik moet opeens aan de ino river denken, aan dat huis van de indianen (dat huis bestaat echt en de rivier ook). Toen zei mijn vader: "Maar dat is helemaal geen prairie." Ik moet nog een spreekbeurt houden van 10 minuten, dus wie weet houd ik mijn spreekbeurt daar over.

In mijn familie houdt iedereen heel erg van geschiedenis; ik natuurlijk ook en ik hou ook heel veel van lezen ik heb thuis mijn boekenkast al drie keer uitgelezen.”  

Geke van Klinken

 --------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tof!

Ik ben Rosanna de Vreugd ik ben 10 jaar Ik wil dat boek van “Het kleine huis op de prairie” wel hebben, want wij hadden de films, maar die deden het niet meer.

Ik hou ook van dingen van “Het kleine huis op de prairie”.

Het lijkt mij heel tof om dat boek te hebben.

Ik hou ook van lezen en mijn vriendin ook.

Ik hoop heel erg dat ik win.

Rosanna de Vreugd

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zusjes

Mijn naam is Mariska den Hertog, ik ben 8 jaar oud en ik woon in Brakel. “Het kleine huis op de prairie” lijkt me leuk, omdat het over drie zusjes gaat. Ik heb zelf 4vierbroertjes, dus ik weet niet wat het is om zusjes te hebben. Het boek lijkt me ook leuk, om dan te lezen hoe het leven was in de tijd van Laura.

Mariska den Hertog

 

 

 

Geplaatst op maandag 30 maart 2015 door tekst Kitsredactie

naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee