Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Straaljagers, supersnel en sterk!

Nummer 16 /  jaargang 8 / 4-05-2016
Deze kits:

"Knap", zegt mijn oor

Wil je een toestel maken dat zo snel en sterk als een straaljager is, dan moet je heel handig zijn. Wat zeg ik? Knap! "Knap!" zegt bijna ook mijn oor als er zo’n machine over komt. Want de straaljager is niet alleen een supersterk staaltje van techniek, maar ook een luidruchtig ding! De herrie die hij maakt, kun je meten in decibellen. Een geluid van 10 decibel bijvoorbeeld is nét hoorbaar. Een normale ademhaling en een vallend blad klinken zo. Hoeveel decibellens een straaljager produceert? Kits zocht het voor je uit, dus zorg dat je het nieuwste nummer te pakken krijgt!

 

VIDEO: Sam bewondert een F-16 (video)

  Sam Littel (9) gaat met Kits op pad naar het soldatenvliegveld in Volkel. Een echte straaljagerpiloot laat hem een F-16 zien.      

lees meer

Download de bouwplaat

Wil je een grotere bouwplaat dan die in Kits magazine staat? Dat kan! Download hem hier als afbeelding of als PDF, print hem op stevig karton uit en bouwen maar!

lees meer

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee