Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Waarom lagen Matthijs, Matthias en Jonathan in het ziekenhuis?

Jonathan
Jonathan Bout (11) lag zes jaar geleden in het ziekenhuis gelegen voor de ziekte retinoblastoom. Dat is kanker in het oog.

Matthias
Matthias van Koppen  (7) werd in april aangereden door een auto. ,,Mijn been was op twee plekken gebroken en ik ben twee keer geopereerd. Nu kan ik gelukkig weer lopen. Ik krijg nog fysio om het goed te leren.”

Matthijs
In de kerstvakantie lag Matthijs van Appeldoorn (5) zes nachten in het ziekenhuis, omdat hij een longontsteking had. ,,Ik was toen 4 jaar. De eerste dagen was ik best wel ziek en moest ik vaak een zuurstofslangetje in. Ik kreeg ook een heel vies drankje. Later werd ik gelukkig wat fitter en mocht ik ook in mijn bed spelen, zelfs verven! Ik vond het heel leuk dat er vaak bezoek kwam en dat ik verwend werd met post en cadeautjes. Toch was ik heel blij toen ik op tweede kerstdag weer mee naar huis mocht.”

Geplaatst op dinsdag 19 september 2017 door Kitsredactie

naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee