Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

De stroomloze dag van Kalle

"Nee! Dit meen je niet! M’n mobiel helemaal leeg! Dit is het ergste nog niet, want wat krijgen we nou weer: lampen stuk…!" De dag zonder stroom van Kalle Huibers (12) uit Dodewaard is begonnen.

Hallo hé, het schiet niet op, zo! Maar eens even naar beneden gaan en kijken of pa en ma daar al zijn… "Hé, ben je daar?" hoor ik pa zeggen. "Ja, is de stroom soms uitgevallen?" "Inderdaad! Maar het mag wel in de krant dat je zo lang hebt uitgeslapen. Man, het is al kwart over één in de middag en normaal ben je al om half zeven wakker! Je mag blij zijn dat je een vrije dag hebt, want anders had ik je al wel eerder moeten wakker maken! Kom we gaan lekker eten: patatjes…"
’s Middags: Echt jammer dat de stroom eraf ligt, want dan doet de computer het natuurlijk ook niet en ik moet nodig een verhaal voor de Kits schrijven, want ze zochten iemand die een verhaal schreef over een dag zonder stroom. Nou, dan kan ik dat morgen mooi gaan maken! Haha, dat kan inderdaad, ja! Ik ga denk ik nu iets voor me zelf doen en dan de dieren nog eten geven, want die hebben ook nog geen eten gehad! Ja, dat is een goed idee.  

Geplaatst op maandag 20 februari 2017 door Jeannette Wilbrink-Donkersteeg

naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee