Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Emma (11) pleit voor vrede en liefde: Wees blij dat we elkaar hebben

Emma Cornelisse (11) vind het belangrijk dat mensen vrede hebben en elkaar helpen. Daarom schrijft ze het volgende briefje. 

“Hallo! Ik ben Emma en wil later psycholoog worden. Met mensen praten over dingen die niet fijn lopen of wat ze moeilijk vinden. Dat vind ik leuk om te doen. Niet om het geld, maar om mensen te helpen.

Eigenlijk moet iedereen elkaar helpen, anders komen wij als mensen ook niet veel vooruit. Kijk naar de mensen in Afrika of India, die hebben het lang niet zo makkelijk als wij. Die zijn al onwijs blij met afgetrapte schoenen en wij vinden een Nokia al niet goed genoeg.

Maak het makkelijker voor anderen en wees aardig tegen elkaar. Wees blij met dat we elkaar hebben. Kom, sta op voor anderen en help ook! Laten we elkaar steunen door dik en dun!”

Geplaatst op dinsdag 17 april 2018 door tekst Kits, beeld Pixabay

Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee