Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

School Barneveld spaart voor Zuid-Sudan (met video!)

Op de ds. J. Fraanjeschool in Barneveld spaart de klas van meester Van Leeuwen voor de RD-actie voor Zuid-Sudan. En daarom was ik daar onlangs te gast om te vertellen over de nood onder mensen in Zuid-Sudan en wat we daaraan willen doen met onze RD-actie.

Na afloop van mijn powerpoint-presentatie werd ik belaagd met vragen. 

Muisstil bleef het echter toen ik vroeg naar het bedrag dat ze hadden opgehaald met hun sponsorloop, hun autowassen, bladvegen, vaatwassen en boodschappen doen. “Dat houden we nog even geheim, mijnheer, want we zijn nog niet klaar”, was het enige dat ze kwijt wilden.

Ik begrijp het helemaal.

Sinds we aan de actie een mooie prijs hebben gehangen: een vlucht met een MAF-vliegtuigje voor de klas met de hoogste opbrengst, sparen de kinderen van meester Van Leeuwen allereerst voor de arme mensen in Zuid-Sudan, maar toch ook een beetje voor zichzelf….

Geplaatst op donderdag 5 december 2013 door Ab Jansen

naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee