Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Kits-lezers lagen in het ziekenhuis

Heel wat Kitslezers hebben wel eens een nacht in het ziekenhuis doorgebracht. Een aantal van hen vertelt over de nare én de mooie momenten.


Lieke van de Weerd (3) uit Sprang-Capelle
Toen ik 2 was, lag ik een nachtje in het ziekenhuis voor onderzoek
naar mijn epilepsie. Ik vond het slapen niet leuk. De draadjes plakken vond ik wel leuk, want ik mocht met de koude lucht blazen. Daar had ik wel plezier in, kijk maar op de foto. Toen dat onderzoek klaar was, hebben de dokters mijn medicijnen goed in kunnen stellen. Daardoor gaat het nu goed met mij.


Emma van Wijk (6) uit Nederhemert
Ik heb eerst in het ziekenhuis gelegen omdat ik bij mijn geboorte heel erg klein was; later omdat ik buisjes moest en ook nog eens omdat ik aan mijn ogen geopereerd werd. Het was leuk dat ik bij thuiskomst cadeautjes kreeg, maar het kapje van de narcose vond ik minder!!!


Willard Koetsier (11) uit Elspeet
Ik heb ongeveer acht keer in het ziekenhuis gelegen. Omdat ik een vernauwing aan mijn hart had en een vernauwing aan mijn urinewegen, heb ik kijkoperaties gehad. De dokters hebben de vernauwing weggehaald. Ik vond het leuk dat ik cadeautjes kreeg. De prikken waren minder leuk.


Monika Prins (13) uit Krimpen aan den IJssel
Ik heb sarcoïdose in mijn ogen, gewrichten, huid en nieren. Dat is een ontstekingsziekte in je bindweefsel. Van de eerste keer in het ziekenhuis weet ik niet zo veel meer, omdat ik toen 4 jaar was. De tweede keer was twee jaar later. De dokters hebben toen medicijnen toegediend. Ik was best wel erg ziek, maar gelukkig had ik een aardige broeder die mij verzorgde. De derde keer is een jaar geleden. Ik kon bijna niks meer zien met één oog! Ik kreeg medicijnen via een infuus. Deze keer was het niet zo erg om in het ziekenhuis te liggen omdat ik me niet ziek voelde en mijn zus was gezellig bij me!

Geplaatst op woensdag 14 augustus 2013 door Kitsredactie

Kits-lezers lagen in het ziekenhuis
Kits-lezers lagen in het ziekenhuis
Kits-lezers lagen in het ziekenhuis
Kits-lezers lagen in het ziekenhuis
naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Terdege Zomerfair met kleurwedstrijd!

kleurplaat Terdege zomerfair 2024.jpg

Bijna is het zover: van D.V. 24 t/m 27 juli wordt de Terdege Zomerfair gehouden. Wat is er veel te beleven! Kom je ook?  In Kits...

Lees meer

Kijken doe je met je... handen!

spg-21282-Kits Muzieum-32_preview.jpg

„Wist je dat je sommige kleuren kunt horen? Tik... Tik... Dit is de kleur rood. Tikkerdetikkerdetik! Groen.” Rick trekt verbaasd...

Lees meer
Word abonnee