Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

De verhuizing van... Gerrianne Meijering

Gerrianne Meijering uit Opheusden is in september verhuisd.

"Op een dag zeiden mijn ouders dat ze me wat te vertellen hadden. Ik dacht: Wat zou dat toch kunnen zijn? Er kwamen hele leuke dingen bij mij op, maar niet wat ik uit hun mond hoorde: We gaan verhuizen! Er schoot meteen door mijn hoofd: O nee, niet naar een ander huis en naar een andere omgeving! Dat vind ik maar niks. Ik ben hier aan alle dingen gewend.

Ik kon aan niets anders meer denken. Ik was benieuwd hoe in de nieuwe omgeving zou zijn en of ik een leuke kamer zou krijgen. Nu woonde ik naast de school en straks zou ik een stukje moeten fietsen om op school te komen. Ik vond het best een moeilijke en spannende tijd.

Nu ik in het nieuwe huis woon, denk ik nog veel terug aan het oude huis. Inmiddels begin ik het hier toch ook wel een beetje fijn te vinden. Dus als je gaat verhuizen en je ziet het niet zo zitten, denk dan maar aan mijn woorden: als je er een poosje woont went toch alles wel!"

 

Geplaatst op dinsdag 2 december 2014 door tekst Kitsredactie beeld fam. Meijering

naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee