Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Poes Roefel drinkt uit de kraan

 

Roefel, een kat om nooit te vergeten.

 

 

 

Omdat Roefel zoveel voor mij betekent, wil ik hem heel graag aan alle Kitsvrienden voorstellen, schrijft mevrouw C. de Keuning uit Zeeland:

 

 

 

 

 

„Roefel is een zwerver die ik uit het dierenasiel heb gehaald en die ongeveer 3 tot 5 jaar oud is. Voor mij een lief en trouw dier, een gezellige knuffelpoes.

 

Best bijzonder is dat hij uit de kraan drinkt en zelf de keukendeur open kan doen als hij op het aanrecht springt.In 2015 kwam hij thuis op drie pootjes. Een voorpoot hing er slap bij. Gebroken…

 

Het advies van de dierenarts was: of de poot amputeren of een duurzame plaat inzetten, wat een dure operatie zou worden.

 

Hij geeft me zoveel liefde dat ik in overleg met de dierenarts gekozen heb voor het inzetten van een plaat.

 

Roefel is twee dagen opgenomen geweest in een dierenhospitaal en moest daarna drie maanden in een bench, zonder een stap te mogen en kunnen doen.

 

Hoewel het een moeilijke tijd was -Roefel moest eten en drinken met een kap op enzovoorts- is alles goed gekomen en ben ik blij dat ik het allemaal voor hem heb over gehad.

 

Zo’n poes als Roefel is er geen tweede!

 

 

 

 

 

Geplaatst op dinsdag 31 mei 2016 door Kitsredactie

Poes Roefel drinkt uit de kraan
Poes Roefel drinkt uit de kraan
Poes Roefel drinkt uit de kraan
naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee