Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Robert maakte een F-16 van de Koninklijke Luchtmacht

Robert Beijeman (17) uit Oldebroek is al wel wat ouder dan de Kitslezers, maar hij wil toch graag laten zien wat hij gemaakt heeft.

“Mijn bijzondere model is een F-16a van de KLu, schaal 1:144. Ik vind mijn model bijzonder, omdat ik zelf de figuren erop heb geschilderd. Ik heb een Revell bouwdoos van een Belgische F-16 gekocht, maar ik heb ervoor gekozen om de Nederlandse Solo display van 2009 tot 2013 te maken. Ik kon ervoor kiezen om decals (stickers) van deze F-16 te kopen, maar ik vond het een leuke uitdaging om het helemaal zelf te doen. Ik ben er langer mee bezig geweest dan ik met een gemiddelde F-16 van schaal 1:144 bezig ben. (Ik was pas na een paar weken klaar, een F-16 die ik volgens de handleiding maak is binnen 2 dagen klaar.) Ik had er op een gegeven moment niet meer zo’n zin in om er mee verder te gaan, want ik was bang dat de beschildering zou mislukken, maar dat is gelukkig niet gebeurd. Ik was blij dat hij klaar was en dat het resultaat niet tegenviel.”

“Toen ik besloot om hem op te sturen naar Kits, heb ik er een passende achtergrond achter gemaakt.  Met Photoshop  heb een klein stukje gras en bomen zo bewerkt dat het een hele bomenrij werd. Daarna heb ik de lucht erbij gemaakt. Op die manier had ik een achtergrond waar mijn F-16 mooi bij paste. (De bomen komen echt bij vliegbasis Volkel vandaan.) Na een paar keer oefenen had ik er een foto bij zitten waar ik tevreden over was. 

Geplaatst op maandag 9 januari 2017 door Kitsredactie

Robert maakte een F-16 van de Koninklijke Luchtmacht
Robert maakte een F-16 van de Koninklijke Luchtmacht
naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee