Waarom lagen Matthijs, Matthias en Jonathan in het ziekenhuis?

Jonathan
Jonathan Bout (11) lag zes jaar geleden in het ziekenhuis gelegen voor de ziekte retinoblastoom. Dat is kanker in het oog.

Matthias
Matthias van Koppen  (7) werd in april aangereden door een auto. ,,Mijn been was op twee plekken gebroken en ik ben twee keer geopereerd. Nu kan ik gelukkig weer lopen. Ik krijg nog fysio om het goed te leren.”

Matthijs
In de kerstvakantie lag Matthijs van Appeldoorn (5) zes nachten in het ziekenhuis, omdat hij een longontsteking had. ,,Ik was toen 4 jaar. De eerste dagen was ik best wel ziek en moest ik vaak een zuurstofslangetje in. Ik kreeg ook een heel vies drankje. Later werd ik gelukkig wat fitter en mocht ik ook in mijn bed spelen, zelfs verven! Ik vond het heel leuk dat er vaak bezoek kwam en dat ik verwend werd met post en cadeautjes. Toch was ik heel blij toen ik op tweede kerstdag weer mee naar huis mocht.”

Geplaatst op: 19-09-2017 geschreven door: Kitsredactie

naar magazine

Reacties

Wees de eerste om een reactie achter te laten!

Laat een reactie achter

Naam:
E-mail:
(Jouw e-mailadres komt niet bij het bericht op de website)

Nieuws van vandaag

Groep 8 van basisschool De Brekeld in de gemeenteraad

Groep 8 van basisschool De Brekeld in de gemeenteraad

Basisschoolleerlingen uit groep 8 van de Brekeldschool namen vorige week plaats in de raadszaal van de gemeente Rijssen-Holten. Aan de hand...

lees meer

Bijzonder afscheidsfeestje voor Gerwin

Bijzonder afscheidsfeestje voor Gerwin

Maandag 9 juli nam groep 3 van de Ds. J. Fraanjeschool De Burcht in Barneveld afscheid van Gerwin Morren. En dat deden ze op een wel heel bijzondere...

lees meer