Dit vinden Kitslezers van Kits

Ik vind Kits een heel leuk tijdschrift, bijvoorbeeld de mopjes en de Kitsklas. Van mij mag hij wel wat langer worden! Ook vind ik het leuk dat er verhalen in staan van andere Kitslezers. Het Kits Kunstatelier vind ik erg leuk, ik stond daar ook een keer in, die Kits ging toen over pinguïns, ik had héél veel pinguïns getekend die van een ijsschots in het water gleden. Ik lees ook graag de rubriek Lievelingsboek want ik lees graag boeken, en in de vakanties heb ik heel vaak geen boek om te lezen. En dan heb ik weer een tip voor een boek dat ik bij de bieb op kan zoeken. Ik vind het erg leuk om puzzels te maken, en die staan er meestal ook wel in. De Kits die ging over tweelingen, met twee verhalen over Siamese tweelingen vond ik echt raar. Ik hoorde het er voor de eerste keer over. Het lijkt me wel heel vervelend want je bent altijd bij je broer/zus, en hoe gaat dat dan met eten, als de ene vol zit en de andere niet? Of zit je allebei tegelijk vol? In de Kits van 13 juni stonden een paar droomverhalen van andere Kitslezers. Die heb ik met plezier gelezen! Ik zit op turnen. Het lijkt me leuk als daar een Kits over komt! De KITS heeft dus alleen maar leuke dingen. Om al deze redenen geef ik jullie KITS een hele dikke 10!!!
Rianne van Schaar

+++

Zouden jullie misschien een keer een Kits over hooggevoeligheid kunnen maken?Alvast bedankt!
Marije Morren

+++

Wat leuk dat jullie 10 jaar bestaan, gefeliciteerd!! Ik zou het heel leuk vinden als er een Kits over de Marine zou gaan. Dat lijkt me echt gaaf!
Ethan de Pater

+++

Gefeliciteerd met het 10-jarige bestaan van de Kits. Ik kan me nog goed herinneren dat er een Kits over de fotograaf ging. Dat vond ik een erg leuk nummer. Daar was ook een verhaal van vroeger in, over schrijven met licht. Ik vond dat een interessant verhaal. Ik vind de Kits echt supertof en lees hem ook altijd helemaal uit. Kunnen jullie een keer een Kits maken die over de school van vroeger gaat?
Gerlize van Schothorst

+++

Ik zou wel eens een Kits willen over Boeroendoeks. Dat zijn kleine eekhoorntjes. Wij hebben ze zelf thuis dus als jullie wat meer willen weten moeten jullie bij mij zijn!
Joran Glas

+++

Van harte gefeliciteerd met het tien jaar bestaan van Kits. Ik vind Kits een heel leuk blad. Vooral het verhaaltje op de achterkant is altijd grappig, of de mopjes. Kits nummer 12 van 7 maart 2018 vond ik leuk. Zelf speel ik dwarsfluit en blokfluit en heb op orgelles gezeten. Ik hoop dat jullie nog lang door mogen gaan met Kitsen maken.
Arline de Heer

+++

Ik hoorde dat de Kits binnenkort 10 jaar bestaat. Ik wil graag meedoen met de oproep. De Kits over autisme vond ik er leuk (want daar stond ik ook in). De mopjes vind ik ook altijd grappig.
Leonore de Bruin

+++

Ik herinner me de Kits over het ziekenhuis nog heel goed. Want daar stond mijn vriendin in, die tijdens schoolkamp haar heup had gebroken. Willen jullie nog een keer een Kits doen over dolfijnen?
Elise Ros

+++

Toen ik 4 à 5 jaar was, vroeg ik mijn moeder of ze me het verhaaltje op de achterkant wou voorlezen. Dat vond ik zo leuk!!!! Nu trouwens nog steeds :-) Kunnen jullie een keer een Kits over konijnen maken?
Marije Morrens

+++

Ik vind de KITS erg leuk en leerzaam. Vooral de puzzels en tekeningen. Ik vond het nummer over het koningshuis heel leuk en leerzaam. Zouden jullie eens een Kits willen maken over China, over Engeland, over de boerderij en over hoe Kits gemaakt wordt?
Chun Cui Innemee

+++

Ik lees graag de Kits, maar ik heb een tip: kunnen jullie niet wat verhalen voor grotere kinderen doen? Ik zou ook nog graag een Kits over het leger willen hebben.
Laurens van Zwienen

+++

De Kits die niet meer zal vergeten is die over autisme. Ik heb het zelf niet, maar ik vond het een boeiend onderwerp. Voor de rest is Kits heel leuk, want je kunt puzzels oplossen en opsturen. Eerst had ik daar geen interesse in, maar toen ik de prijs naar Apenheul in Apeldoorn zag dacht ik: ik wil die prijs wel. Sindsdien kijk ik altijd naar de prijs. Ik zou graag eens een Kits over het onderwerp de viool willen lezen. Waarom? Ik speel het zelf, en ik wil er meer over te weten komen.
Jonathan Stouten

+++

GEFELICITEERD met het jubileum  van KITS. Mijn advies is om  een leuke TREINEN-Kits  te maken. Ik zelf ben dol op treinen, als ik een treinenblad lees is het genieten! Het nummer dat ik heel interessant vond ging over de politie. Die is al wel oud, maar thuis hebben we een hele bak met Kitsen. Trouwens, ik vind de Kits heel gaaf en de puzzels ook heel leuk. Kits is  om te lezen en te puzzelen.
Wiebe Dekker

+++

Ik vind dat Kits leuk is om dat er ook op de achterkant de Kitsklas staat. Dat vind ik een leuke strip. Er staan vaak heel vaak grappige dingen in. Een verhaal dat ik me kan herinneren is: Raadsels in de ruimte!!! Kunnen jullie een Kits maken over de politie, het ziekenhuis, ruimtevaart en over de gemeenteraad?
Isabella  van der Ham

+++

Ik kijk elke keer weer uit naar de nieuwe Kits. Op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag staat elk jaar een abonnement op Kits bovenaan. De leukste Kits vond ik: Wat een gepuzzel! Maar ook die over albino’s vond ik reuze interessant. Ik zou nog wel een Kits willen over het leven van de kinderen van Eskimo’s
Anne-Lynn Ploeg

+++

Ik vind de ziekenhuis-Kits het leukst. Want alle mensen hebben dan een verschillend verhaal en daar hou ik wel van. Ook wel jammer voor kinderen die op een jonge leeftijd met het ziekenhuis te maken hebben. Maar eigenlijk vind ik al jullie Kitsen leuk.
Mirthe Roozemond

+++

Ik vind Kits een van de leukste tijdschriften!! Omdat je er veel van kan leren en er altijd wel leuke dingen in staan. Als de Kits over een van mijn hobby's gaat let ik altijd extra op. De leukste Kits vond ik die over paarden. Ik heb zelf een verzorgpony met de naam Polly. in mijn vrije tijd ga ik daar vaak naartoe!! Ik mag soms ook op Polly rijden en dat is heel erg leuk.
Myrthe de Wolf

+++

Ik vind de Kits een vrolijk blad! Je komt er veel van te weten en er staan leuke strips in. De tekeningenpagina vind ik erg origineel. En de Bijbelverhalen zijn heel mooi. In één woord: fantastisch!
Chrislene Buijs

+++

Ik vind de Kits heel erg interessant. Je komt veel dingen te weten. Nummer 18 vond ik een supermooi nummer. Dat ging over paarden en ik hou veel van paarden. Ik zou graag een keer een nummer willen hebben over het tropisch regenwoud, met de bijzondere dieren die daar leven. De Kits over de zomer was ook erg leuk. want ik hou van de zomer. Jammer dat de zomer alweer voorbij is.
Janette Bijker

+++

Ik vond de Kits over trekkers het leukst. Maar ik mis nog een Kits over graafmachines. Ik hoop dat die nog een keer in de brievenbus komt. Alvast bedankt!
Joas van den Burger

+++

 

Geplaatst op: 17-09-2018 geschreven door: tekst Kitsredactie beeld iStock

naar magazine

Reacties

Wees de eerste om een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Name:
Email:
(Jouw e-mailadres komt niet bij het bericht op de website)

Nieuws van vandaag

Stelling: Met geld omgaan is makkelijk.

Stelling: Met geld omgaan is makkelijk.

Jelmer Smit (12) uit Wouterswoude „Ik ben het eens met de stelling. Als ik iets moois zie, dan koop ik het niet direct. Het kost toch geld?...

lees meer

Geboortegolf in de stal

Geboortegolf in de stal

Veertien lammetjes, acht geitjes en twee kalfjes. De afgelopen weken zijn er heel wat dieren geboren in de stal van familie Den Uyl in Berg-ambacht....

lees meer