Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Chilian: DAF is echt Nederlands

,,Ik ben helemaal weg van vrachtwagens! Als ik naar school fiets en ik zie een vrachtwagen rijden, denk ik soms: ‘Ik zou wel willen dat ik nu in de vrachtwagen zat!’ Voor mijn verjaardag vraag ik veel dingen die met vrachtwagens te maken hebben. Ook lees ik graag de Truckstar.

Mijn vader is vrachtwagenchauffeur geweest. Toen ben ik heel vaak met hem mee geweest. Ik mocht hem dan helpen bij het laden en lossen, bijvoorbeeld de deuren van de trailer opendoen en met de pompwagen rijden. Nu rijd mijn vader af en toe nog en dan mag ik ook nog wel eens mee.

Ik speel ook altijd graag met speelgoedvrachtwagens. En ik bouw vrachtwagens van LEGO. Ik maak ook bedrijven, waar ik dan met mijn vrachtwagentjes ga laden en lossen. Mijn opa heeft een bedrijf waar ze ook vrachtwagens hebben. 

Van mijn vader heb ik een schaalmodel Tekno-vrachtwagen gekregen. Hij heeft deze gehad van het bedrijf waar hij gewerkt heeft. Jammer genoeg is het een Scania en geen DAF! Want ik vind DAF de mooiste vrachtwagen die er bestaat. DAF is echt een Nederlands merk! Papa reed ook altijd op een DAF. Als hij nu nog rijdt, rijdt hij veel Volvo of af en toe ook nog wel eens DAF. Jullie raden al wat ik later wil worden”: VRACHTWAGENCHAUFFEUR en dan het liefst op een DAF!
Chilian de Looff (10), Geldermalsen

Geplaatst op maandag 19 maart 2018 door Kitsredactie

Chilian: DAF is echt Nederlands
Chilian: DAF is echt Nederlands
Chilian: DAF is echt Nederlands
Chilian: DAF is echt Nederlands
naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee