Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Willemijn gaat soms om vier uur 's nachts al op pad

,,Mijn vader is vrachtwagen chauffeur. Ik ga wel eens met hem mee. Mijn vader brengt eten bij winkels.

We moesten midden in de nacht om 04:00 uur op. Het is dan buiten nog donker en dus deed papa de rode lichtjes in zijn truck aan. Dat ziet er altijd heel gezellig uit!

Eerst ging papa laden bij een groot bedrijf waar al het eten in een koude ruimte staat. Toen papa klaar was, kreeg ik net als altijd warme chocolademelk.

Daarna reden we naar een winkel. Toen we bezig waren met lossen kreeg ik een croissantje dat net gebakken was. Toen moesten we naar de volgende winkel. Dat was even rijden en toen gingen we onderweg allemaal liedjes zingen.

Papa heeft ook altijd pepermunt in zijn truck en dat hadden we toen ook op. Toen we bij de winkel kwamen, ging ik papa helpen. Ik mocht de laadklep naar beneden doen. Papa reed de container eraf, maar de klep was niet ver genoeg naar beneden. Toen vielen er appels van de container en die lagen overal over de grond. Ik schrok, maar ze waren gelukkig niet boos. Aan het eind kreeg ik zelfs nog een lekkere appel.

De rest ging gelukkig allemaal goed. Ik vind het altijd zo leuk om mee te gaan omdat je vaak lekkere dingen krijgt en je weet nooit bij wat voor winkel je komt en wat je daar mee maakt. En papa heeft zelfs een keer een beker gewonnen omdat hij een van de mooiere trucks van Nederland heeft. Ik vind hem de beste chauffeur van de hele wereld!”
Willemijn van den Berg (10), Nieuw-Lekkerland

Geplaatst op maandag 19 maart 2018 door Kitsredactie

Willemijn gaat soms om vier uur 's nachts al op pad
naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee