Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Tip: laat je pleegzusje merken wat je leuk aan haar vindt!

Het is wel even wennen als je een pleegzusje of -broertje krijgt. Voor iedereen! Als het goed is, doe je met elkaar je best om het nieuwe gezinslid zo snel mogelijk een beetje een thuisgevoel te geven.

Wat daarbij zou kunnen helpen, is een “onder-je-kussen-kaartje’.  Via internet kun je die bestellen, maar het is ook leuk én persoonlijk als je zelf een kaartje maakt. Schrijf erop wat je prettig of lief vindt aan je pleegbroertje of – zusje en waarom je blij bent dat hij of zij bij jullie woont. Versier het kaartje met tekeningen of stickertjes.

Misschien wil je zo’n kaartje wel wekelijks maken. Als je wat meer aan elkaar gewend bent, kun je ook afspreken dat jullie op een vaste dag allebéi zo’n kaartje voor elkaar maken.   

Geplaatst op dinsdag 9 januari 2018 door Kitsredactie beeld iStock

naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee