Beertje 1 en Beertje 2

Rebekka (9) en Tabitha (6) van der Wal uit Kampen zijn niet alleen zusjes, ze hebben ook allebei een knuffel. En die twee knuffels… dragen dezelfde naam: Beertje.

„Hallo, ik ben Tabitha. Mijn knuffel heet Beertje. Ik heb hem van papa gekregen toen ik net geboren was. Hij slaapt elke nacht bij mij in bed en ik neem hem altijd mee. Als Beertje uit de wasmachine komt, vind ik hem vies ruiken! Als ik daarna lang met hem geknuffeld heb, ruikt hij weer gewoon.”

„Hoi, ik ben Rebekka. Mijn knuffel heet Beertje. Gewoon een normale naam dus. Ik heb hem een dag na mijn geboorte gekregen van opa. Ook al ben ik nu al 9, ik ben nog heel erg aan Beertje gehecht. Mijn leukste belevenis met hem? Toen ik nog heel klein was, hadden we een poes. Voor die poes hadden we een krabpaal met een soort tunneltjes erin. Toen had ik Beertje in een van die tunneltjes gelegd. Later zocht ik overal naar Beertje, maar ik kon hem nergens vinden. Ik moest huilen. En na een lange tijd vond mama hem eindelijk terug: in de poezenkrabpaal! Beertje slaapt elke nacht bij mij in bed. Zonder hem doe ik geen oog dicht!”

Foto's & Video's

Geplaatst op: 20-02-2019 geschreven door: Jeannette Wilbrink-Donkersteeg

naar magazine

Reacties

Wees de eerste om een reactie achter te laten!

Laat een reactie achter

Naam:
E-mail:
(Jouw e-mailadres komt niet bij het bericht op de website)

Nieuws van vandaag

Ricks oplossing voor de file: vliegende auto's

Ricks oplossing voor de file: vliegende auto's

Een lijst met tien oplossingen heeft Rick den Hertog (10) uit Boven-Hardinxveld voor het fileprobleem. Extra rijstroken, hekjes tussen rijbanen...

lees meer

Chocolade vrolijkt school op

Chocolade vrolijkt school op

Basisscholen moeten vrolijker en gezelliger worden, vindt Lenneke Zijl (12) uit Waddinxveen. Dan komen de leraren vanzelf. Als ze tenminste...

lees meer