Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Beertje 1 en Beertje 2

Rebekka (9) en Tabitha (6) van der Wal uit Kampen zijn niet alleen zusjes, ze hebben ook allebei een knuffel. En die twee knuffels… dragen dezelfde naam: Beertje.

„Hallo, ik ben Tabitha. Mijn knuffel heet Beertje. Ik heb hem van papa gekregen toen ik net geboren was. Hij slaapt elke nacht bij mij in bed en ik neem hem altijd mee. Als Beertje uit de wasmachine komt, vind ik hem vies ruiken! Als ik daarna lang met hem geknuffeld heb, ruikt hij weer gewoon.”

„Hoi, ik ben Rebekka. Mijn knuffel heet Beertje. Gewoon een normale naam dus. Ik heb hem een dag na mijn geboorte gekregen van opa. Ook al ben ik nu al 9, ik ben nog heel erg aan Beertje gehecht. Mijn leukste belevenis met hem? Toen ik nog heel klein was, hadden we een poes. Voor die poes hadden we een krabpaal met een soort tunneltjes erin. Toen had ik Beertje in een van die tunneltjes gelegd. Later zocht ik overal naar Beertje, maar ik kon hem nergens vinden. Ik moest huilen. En na een lange tijd vond mama hem eindelijk terug: in de poezenkrabpaal! Beertje slaapt elke nacht bij mij in bed. Zonder hem doe ik geen oog dicht!”

Geplaatst op woensdag 20 februari 2019 door Jeannette Wilbrink-Donkersteeg

Beertje 1 en Beertje 2
Beertje 1 en Beertje 2
Beertje 1 en Beertje 2
Beertje 1 en Beertje 2
naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee