Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Hippe hobby's

Veel hobby's van nu waren voor je opa en oma alleen nog maar een droom. Toen zij kinderen bestond de drone bijvoorbeeld nog niet. Vissen en fietsen ging vroeger ook een tikkie anders dan nu.

Eerst de DRONE. Die uitvinding bestaat nu ook als speelgoed: net een beetje kleiner en lichter dan de ‘echte’ drone. Daardoor kun je er ook binnenshuis veilig mee vliegen. Als je tenminste 10 jaar of ouder bent. Tot die tijd wordt dit speelgoed nog afgeraden.

MOUNTAINBIKES die zo licht als een veertje zijn, omdat ze gemaakt worden van carbon. Voorzien van vering in voor- en achtervork én een hendeltje waarmee je zadel laat zakken tijdens een afdaling. Dit zijn nog maar een paar vande vele mogelijkheden voor wie fan van fietsen is…

Ook CUPCAKES BAKKEN is populair. Inmiddels kun je daar complete kunstwerken van maken.Met fondant geef je je cakejes precies de kleur die ze hebben moeten, of dat nu roze is of kanariegeel. Daarnaast bestaan er “toppings” en “frostings” die je in sierlijke toefjes of krullen op de cakes spuit. En ook met – kneedbare – marsepein of chocola, glitters en ouwel maak je veel moois.   

Samen of alleen MUZIEK MAKEN is een fijne hobby van alle tijden. Piano, gitaar, viool en dwarsfluit zijn al jaren populair bij heel veel kinderen. 

Sporten is gezond. Bij Nederlandse kinderen scoren vooral VOETBAL en ZWEMMEN hoog. Dankzij grote sporthallen en overdekte zwembaden kun je tegenwoordig het hele jaar door trainen en wedstrijden spelen.

TRAMPOLINESPRINGEN is een van de nieuwste hobby’s in Nederland. Was de ‘trampo’ dertig jaar geleden nog een zeldzaam verschijnsel, nu zie je hem overal in Nederlandse achtertuinen staan. Salto’s, backflips en allerlei andere capriolen leer je zelf of via een speciale club.

Geplaatst op dinsdag 3 maart 2020 door TEKST Jeannette Wilbrink-Donkersteeg BEELD iStock

Hippe hobby's
Hippe hobby's
Hippe hobby's
Hippe hobby's
Hippe hobby's
naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer

Kits Live terugkijken!

20240312-020-KIT-MAIN-RED.jpg

Helaas, helaas... er is iets mis gegaan met de Kits Live uitzending van 21/03/24... :( Is het jou niet gelukt om de livestream te volgen? Gelukkig...

Lees meer
Word abonnee