Onder water

nummer 16 /  jaargang 13 / 27-04-2021
Deze kits:

In sommige dierentuinen kun je onder water lopen zonder nat te worden! Huh, hoe dan? Nou, als bezoeker wandel je onder een glazen boog door.
Boven je zie je haaien, roggen en andere vissenzwemmen. Prachtig is dat! Het is een heel andere wereld daar, onder water. Donker, zoals in de diepzee, of juist kleurrijk, zoals bij de koraalriffen. Natuurlijk is er onder water meer te vinden dan vissen, kwallen en schelpen. Het duikteam van de brandweer gaat bijvoorbeeld weleens op zoek naar ... In deze Kits lees je meer over hoe zo'n zoekactie in z'n werk gaat!

Charlotte kleurde een mooie kleurplaat

Charlotte van der Ven uit Spijk maakte een prachtige kleurplaat. Omdat er geen ruimte meer was in Kits, krijgt hij een mooi plekje op de website!  Goed gedaan, Charlotte!

lees meer

Video: duikoefening van de brandweer

Julian keek een dagje mee met een duikoefening van de Brandweer Deventer.  

lees meer

Laatste nieuws

Speciaal voor jou: de Kits live-uitzending op 23 maart

WhatsApp Image 2022-01-27 at 12.10.23-aangep.jpg

Luisteren en kijken jullie weer mee? Even de kiezen op elkaar. Jullie moeten dan wel irritant lang wachten, maar 23 maart is het weer...

lees meer

Zo klonk de Troonrede als Zijne Majesteit kinderen voor zijn neus had

437934293_cebad7ce51.jpeg

Prinsjesdag 2021 verschilde in bijna alles van eerdere keren. Wat wel hetzelfde was: de koning las een Troonrede vol ingewikkelde zinnen voor....

lees meer
  • Kits, christelijk kinderblad voor jou