Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Onder water

Nummer 16 /  jaargang 13 / 27-04-2021
Deze kits:

In sommige dierentuinen kun je onder water lopen zonder nat te worden! Huh, hoe dan? Nou, als bezoeker wandel je onder een glazen boog door.
Boven je zie je haaien, roggen en andere vissenzwemmen. Prachtig is dat! Het is een heel andere wereld daar, onder water. Donker, zoals in de diepzee, of juist kleurrijk, zoals bij de koraalriffen. Natuurlijk is er onder water meer te vinden dan vissen, kwallen en schelpen. Het duikteam van de brandweer gaat bijvoorbeeld weleens op zoek naar ... In deze Kits lees je meer over hoe zo'n zoekactie in z'n werk gaat!

Charlotte kleurde een mooie kleurplaat

Charlotte van der Ven uit Spijk maakte een prachtige kleurplaat. Omdat er geen ruimte meer was in Kits, krijgt hij een mooi plekje op de website!  Goed gedaan, Charlotte!

lees meer

Video: duikoefening van de brandweer

Julian keek een dagje mee met een duikoefening van de Brandweer Deventer.  

lees meer

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee