Leah de Bruijn reist de hele wereld over

Leah de Bruijn (8) uit Ede weet wat verhuizen is: ze is al vier keer verhuisd en het gaat nog twee keer gebeuren. Hoe is het om de wereld over te reizen en steeds ergens anders te wonen? 

Al heel lang hadden de vader en moeder van Leah het verlangen om te werken in de zending. Dat verlangen gaat nu werkelijkheid worden: ze gaan werken voor MAF, Mission Aviaton Fellowship. Deze organisatie helpt mensen die op plekken wonen die moeilijk bereikbaar zijn. Door vliegtuigen in te zetten komen mensen in aanraking met hulp en het evangelie. 
Leah en haar ouders hebben zich de afgelopen maanden voorbereid op een vertrek naar Papua-Indonesië. Op dit moment woont Leah bijna achtduizend kilometer van Nederland, in Idaho in Amerika. 

Benieuwd naar het hele interview met Leah? Je leest het in deze Kits!
 

Geplaatst op maandag 13 september 2021 door tekst Susanne Ruiter beeld Kitsredactie

naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Speciaal voor jou: de Kits live-uitzending op 23 maart

WhatsApp Image 2022-01-27 at 12.10.23-aangep.jpg

Luisteren en kijken jullie weer mee? Even de kiezen op elkaar. Jullie moeten dan wel irritant lang wachten, maar 23 maart is het weer...

lees meer

Zo klonk de Troonrede als Zijne Majesteit kinderen voor zijn neus had

437934293_cebad7ce51.jpeg

Prinsjesdag 2021 verschilde in bijna alles van eerdere keren. Wat wel hetzelfde was: de koning las een Troonrede vol ingewikkelde zinnen voor....

lees meer
  • Kits, christelijk kinderblad voor jou