Vrachtwagenfan Aron

Hallo,

Ik ben Aron van der Horst. Ik ben acht jaar en ik woon in Staphorst. Mijn papa heet Albert van der Horst. Hij werkt bij Redder transport B.V. in Staphorst. Hij heeft een Scania en werkt met een stenentrailer. Daar zit ook een kraan op.

In de cabine zit ook een bovenbed en een magnetron. Dan kan hij eten opwarmen als hij moet overnachten. In de vakantie ga ik wel eens een dagje mee en soms mag ik dan ook overnachten.

De kleur is van de buitenkant licht blauw, wit en donker blauw. De binnenkant is zwart en een beetje bruin. Soms komt hij met de vrachtwagen thuis. Dan help ik mee om de vrachtwagen schoon te maken.

Bij Redder hebben ze nog een oude oldtimer V8. Maar die V8 is niet van papa. Die hebben twee jongens die bij Redder werken, als hobby helemaal opgeknapt. Papa heeft wel een keer in de V8 gereden. Mama ging niet mee, maar de andere kinderen van ons gezin wel. Voor mijn verjaardag kreeg ik een diamond painting met de V8 erop. Ik heb ook een mooi shirt op verjaardag gekregen met papa’s vrachtauto.

Later wil ik ook vrachtwagenchauffeur worden. En ik heb gedroomd dat ik de beste vrachtwagen chauffeur was 😊

 

Groetjes, Aron

Ps. De eerste foto is van de V8 en de laatste foto is de vrachtwagen van mijn papa.

 

Geplaatst op donderdag 5 augustus 2021 door Kitsredactie

Vrachtwagenfan Aron
naar magazine
Reacties laden

Laatste nieuws

Speciaal voor jou: de Kits live-uitzending op 26 januari

WhatsApp Image 2021-09-24 at 10.39.54 (3)-aangepast.jpg

Watertanden bij Kits Live! Anna Yilmaz van Anna’s Smaakatelier maakt iets lekkers klaar. Wil je alles weten over bakken? Extra leuk:...

lees meer

Zo klonk de Troonrede als Zijne Majesteit kinderen voor zijn neus had

437934293_cebad7ce51.jpeg

Prinsjesdag 2021 verschilde in bijna alles van eerdere keren. Wat wel hetzelfde was: de koning las een Troonrede vol ingewikkelde zinnen voor....

lees meer
  • Kits, christelijk kinderblad voor jou