Zomer in je bol!

nummer 20 /  jaargang 13 / 21-06-2021
Deze kits:

Het is zo ver: de zomer is begonnen! Nog een paar weken en dan is het alweer vakantie. Het is een tijd waarin je leuke dingen kunt doen, kunt genieten van het lekkere weer en veel vrije tijd hebt. Met deze dubbeldikke Kits hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Zoek een fijn plekje in de tuin en lees het zomerverhaal op pagina 14. Of pak je papier en potloden erbij en doe mee aan onze stripwedstrijd! Informatie over hoe je mee kunt doen én een interview met Daan van Oostenbrugge, de tekenaar van de strips in Kits, lees je op pagina 6-11. Fijne zomer gewenst!

Hoeveel vlinders zitten er verstopt in de zoekplaat?

Werd jij ook zo vrolijk van deze zoekplaat in Kits? De vraag was: hoeveel vlinders zijn er verstopt in deze tekening. Het antwoord is: 18! Had jij het goed?

lees meer

Op jacht naar Mister X

Nog op zoek naar een leuk spel voor in de zomervakantie? Lees dan in Kits 20 / 21 de bespreking van het spel Scotland Yard Master!

lees meer

Ontzettend veel zomertekeningen

Wat kwamen er veel tekeningen over de zomer binnen. Hier zie je ze - als het goed is - allemaal op een rijtje. Geniet ervan!

lees meer

Maak je eigen insectenhotel

Wil jij ook zo'n mooi insectenhotel maken deze zomer? Kijk dan gauw in Kits 20/21! Veel succes!

lees meer

Laatste nieuws

Speciaal voor jou: de Kits live-uitzending op 23 maart

WhatsApp Image 2022-01-27 at 12.10.23-aangep.jpg

Luisteren en kijken jullie weer mee? Even de kiezen op elkaar. Jullie moeten dan wel irritant lang wachten, maar 23 maart is het weer...

lees meer

Zo klonk de Troonrede als Zijne Majesteit kinderen voor zijn neus had

437934293_cebad7ce51.jpeg

Prinsjesdag 2021 verschilde in bijna alles van eerdere keren. Wat wel hetzelfde was: de koning las een Troonrede vol ingewikkelde zinnen voor....

lees meer
  • Kits, christelijk kinderblad voor jou