Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Gemeente Bunnik is op zoek naar een kinderburgemeester!

De gemeente Bunnik gaat op zoek naar een kinderburgemeester. "Ik vind het belangrijk dat we niet alleen maar luisteren naar volwassen mensen maar ook naar kinderen, daarom ben ik op zoek naar hulp", vertelt burgemeester Ruud van Bennekom.

De kinderburgemeester van Bunnik zal verschillende taken krijgen. Burgemeester van Bennekom: "Zoals volwassenen bij mij terecht kunnen met vragen is het de bedoeling dat kinderen met vragen bij jou terecht kunnen." Verder zal de nieuwe kinderburgemeester meegaan naar belangrijke gebeurtenissen, zoals Koningsdag of spelen op scholen. 

Kinderen uit Bunnik, Odijk of Werkhoven die volgend jaar in groep zeven zitten, mogen solliciteren op de functie. Daarvoor moeten ze een vlog maken waarin ze over zichzelf vertellen. Verder mag de nieuwe kinderburgemeester zijn of haar eigen ambtsketen ontwerpen. 

Geplaatst op dinsdag 30 april 2019 door Kitsredactie

Gemeente Bunnik is op zoek naar een kinderburgemeester!
Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee