Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Kits zoekt klassen en feestjes!

Lijkt het jou leuk om met je klas of kinderfeestje in Kits te komen? Dan zoeken we jou!

 

Mijn klas

Heb jij een gezellige klas? Een grappige meester of een lieve juf? Mail ons al je avonturen in de klas. Wie weet kom jij in de rubriek Mijn Klas!

Mijn feestje

Wat is er leuker dan jarig zijn? Slingers, cadeautjes, trakteren en niet te vergeten: je kinderfeestje! Hoe leuk is het om dan óók nog eens al feestvierend in Kits te komen! Dus... vier jij je feestje? Mail dan uiterlijk twee weken van tevoren (!) je activiteit, locatie en het tijdstip naar nieuws@kits.nl. Dikke kans dat jouw feestje binnenkort in Kits staat!

Projectweek

Heb jij dit jaar een projectweek over beroepen, landen, culturen of iets heel anders? Stuur ons een mailtje! Wij stellen je graag wat vragen. Natuurlijk komen we ook een paar mooie foto’s maken van jullie prachtige knutsels en werkstukken. Kom maar op met die projectweken!

 

Mail ons voor meer informatie! (nieuws@kits.nl)

Geplaatst op dinsdag 7 november 2023 door Kitsredactie, beeld Unsplash

Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee