Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Kits zoekt klassen en feestjes!

Lijkt het jou leuk om met je klas of kinderfeestje in Kits te komen? Dan zoeken we jou!

 

Mijn klas

Heb jij een gezellige klas? Een grappige meester of een lieve juf? Mail ons al je avonturen in de klas. Wie weet kom jij in de rubriek Mijn Klas!

Mijn feestje

Wat is er leuker dan jarig zijn? Slingers, cadeautjes, trakteren en niet te vergeten: je kinderfeestje! Hoe leuk is het om dan óók nog eens al feestvierend in Kits te komen! Dus... vier jij je feestje? Mail dan uiterlijk twee weken van tevoren (!) je activiteit, locatie en het tijdstip naar nieuws@kits.nl. Dikke kans dat jouw feestje binnenkort in Kits staat!

Projectweek

Heb jij dit jaar een projectweek over beroepen, landen, culturen of iets heel anders? Stuur ons een mailtje! Wij stellen je graag wat vragen. Natuurlijk komen we ook een paar mooie foto’s maken van jullie prachtige knutsels en werkstukken. Kom maar op met die projectweken!

 

Mail ons voor meer informatie! (nieuws@kits.nl)

Geplaatst op dinsdag 7 november 2023 door Kitsredactie, beeld Unsplash

Reacties laden

Laatste nieuws

Terdege Zomerfair met kleurwedstrijd!

kleurplaat Terdege zomerfair 2024.jpg

Bijna is het zover: van D.V. 24 t/m 27 juli wordt de Terdege Zomerfair gehouden. Wat is er veel te beleven! Kom je ook?  In Kits...

Lees meer

Kijken doe je met je... handen!

spg-21282-Kits Muzieum-32_preview.jpg

„Wist je dat je sommige kleuren kunt horen? Tik... Tik... Dit is de kleur rood. Tikkerdetikkerdetik! Groen.” Rick trekt verbaasd...

Lees meer
Word abonnee