Kits thuis ontvangen? Nu voor 3,35 per maand

Koning en koningin houden nieuwjaarsreceptie (met video)

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben veel gelukwensen gekregen voor het nieuwe jaar. Ze hielden gisteren en vandaag hun nieuwjaarsreceptie.

Veel gasten uit binnen- en buitenland waren aanwezig. Ook waren er van alle kerkgenootschappen predikanten uitgenodigd, zoals ds. K. van den Broeke (Protestantse Kerk in Nederland), ds. L. W. Ch. Ruijgrok (Hersteld Hervormde Kerk), ds. D. Quant (Christelijke Gereformeerde Kerken), ds. J. J. van Eckeveld (Gereformeerde Gemeenten), en ds. Th. L. Zwartbol (Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland). Ze hebben de koning en de koningin de zegen van de Heere toegewenst voor het nieuwe jaar.

De koning had vooral veel aandacht voor de bouw in Nederland. Bouwvakkers, timmermannen, metselaars, noem maar op. Ze waren blij met de aandacht.

Geplaatst op woensdag 15 januari 2014 door Kitsredactie, beeld ANP

Reacties laden

Laatste nieuws

Wriemende wortels!?

21241kitsnatuurwandeling-23.jpg

Verliefde eenden, eigenwijze paarden en een poepende worm. Je maakt het allemaal mee in natuurgebied de Hellegatsplaten. Boswachter Justin Haaij...

Lees meer

Stoeien met klanken en letters

spg-20995-Kits Logopedie-27.jpg

Je doet het de hele dag door en misschien zelfs in je slaap: praten! Voor sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Ook Aron en Jesse Bel (11)...

Lees meer
Word abonnee